eSky / Ograničenja putovanja – COVID-19

Informacije i dokumenta koja su potrebna putnicima

Proverite šta treba da znate kako biste realizovali putovanje!

Saznajte šta vam je potrebno pre putovanja

Iskoristite formular koji se nalazi ispod kako biste saznali kako se pripremiti za putovanje.

Upišite svoje državljanstvo. Pažnja! Ukoliko posedujete pasoš više država, navedite državljanstvo zemlje čiji ćete pasoš da koristite za planirano putovanje.

Unesite državu-odredište vašeg putovanja. Upozorenje! Ukoliko vaše putovanje uključuje presedanja na aerodromima u drugim zemljama, posebno za svaku zemlju i na isti način proverite dokumente i ograničenja koja je uvela država u kojoj ćete presedati.

Dobijaćete informacije o otvaranju granica, uvedenim ograničenjima, te informacije o pravilima vezanim za eventualan karantin i dokumente koje je potrebno popuniti pre putovanja.

Zapamtite!

Ograničenja i zahtevi koji se odnose na dokumenta dinamično se menjaju. Kako biste bili sigurni da će vaše putovanje proteći bez problema, redovno proveravajte informacije! Takođe vam preporučujemo i da proverite vladine internet stranice vaše odredišne ​​zemlje i zemalja gde presedate ukoliko se vaše putovanje sastoji od više letova.

Kakvu vrstu informacija ćete da dobijete?

Otvaranje granica

Informacije o tome da li su granice odabrane zemlje otvorene ili zatvorene. Zahvaljujući ovome ćete saznati da li može da se realizuje putovanje koje ste planirali.

Ograničenja

Pojedinosti koje se odnose na ograničenja prilikom prelaska granice, kao i relevantne informacije o mogućnosti ulaska na teritoriju određene zemlje državljana drugih zemalja.

Pravila vezana za karantin

Koliko dugo traje karantin i na koga se odnosi u odabranoj zemlji.

Potrebni dokumenti

Lista potrebnih dokumenata koje je potrebno da se popune pre polaska na putovanje. Upozorenje! Neke zemlje zahtevaju da ispunite svoje papire čak 72 sata pre polaska na put.

Zaštitne mere

Pravila koja se odnose na nošenje maski i preduzimanje zaštitnih mera na javnim mestima.

Najpovoljnije ponude! Čak 40% popusta

Izuzetne ponude spremamo samo za odabrane putnike. Postanite jedan od njih.

Preuzmi našu aplikaciju i planiraj svoja putovanja

  • Najbolje ocenjena aplikacija u kategoriji putovanja
  • Nove ponude svakodnevno na dohvat ruke
  • Sve vaše rezervacije na jednom mestu